duminică, 3 iulie 2011

Repetitiv

Despre oameni, despre promisiuni, despre legăminte, despre vorbe aruncate, despre încredere, despre recunoştinţă, despre lucruri spuse la repezeală, despre lucruri spuse la plecare, despre lucruri nespuse.
Pentru că suntem nişte prefăcuţi, pentru că adevărul răneşte, pentru că vrem să ne reprimăm anumite gânduri, pentru că vrem să fim mai buni. Pentru că nu tot ce gândim e bun, pentru că unele lucruri sunt doar în mintea noastră. Pentru că unele lucruri sunt doar nişte fantezii de-ale noastre, pentru că sunt vise, pentru că sunt iluzii. Pentru că totul este relativ şi singurul lucru care contează este să face o impresie bună şi să îmbunătăţim acea impresie în mod constant.
Pentru că vrem să părem mai mult decât suntem, pentru că ştim că putem mai mult, pentru că vrem mai mult de la noi.
Pentru că vrem mai mult de la alţii, pentru că vrem să ne implicăm, pentru că vrem să inundăm spaţiul altora cu gândurile noastre, visele noastre, dorinţele noastre, durerile noastre. Pentru că vrem ajutor, pentru că vrem alinare, pentru că vrem totul.
Pentru că nu ni se dă, pentru că considerăm că ni se cuvine, pentru că vrem cu tot dinadinsul, pentru că cerem.
Pentru că peste tot e acelaşi lucru, pentru că noi credem că suntem diferiţi, pentru că noi vrem ceva diferit, pentru că noi facem lucrurile diferit.
Pentru că totul e un vis, totul e o iluzie, pentru că nimic nu se schimbă.
Pentru că încercăm, pentru căne zbatem, pentru că ne străduim, pentru că vrem.
Pentru că nu se poate, pentru că ştim, pentru că visăm.
Pentru că totul se va sfârşi, pentru că am fost monotoni, pentru că am fost uitaţi, pentru că am fost urâţi, pentru că nu am făcut nimic.

Un comentariu: